Sewa Kereta karloop home

Sewa Kereta terbaik karloop

sewa kereta

Untuk rancangan permainan terbaik dengan banyak sewa, tempah tepat pada waktunya dari rumah. Sekiranya anda memilih untuk menyewa kenderaan semasa di Eropah, mampir atau hubungi ahli gabungan sewa kenderaan, atau tempah melalui organisasi pembangunan. Anda harus membaca dengan teliti siapa yang harus disewakan, jenis kenderaan apa yang akan didapatkan, dan di mana untuk mendapatkannya dan menurunkannya.

Syarikat Sewa Kereta mana?

Sebahagian besar dari kita memulakan semangat kita di laman tempahan penambahbaikan, misalnya, Kayak, Expedia, atau AAA. Tidak salah, jika anda mempunyai hubungan sewa kenderaan yang paling dihormati di rumah, fikirkan untuk menggunakan hubungan yang sama di Eropah.

Apabila melihat, jangan berhenti berpisah pada tahap awal yang menyinggung. Anda perlu memahami tawaran gabungan yang bergabung dengan gabungan kadar terbaik (menghitung semua caj dan perkara tambahan yang anda perlukan), pergaulan, dan domain pengambilan / turun (dengan waktu terbuka yang menyokong) untuk perjalanan anda.

Pada amnya, ini adalah sedikit ruang bernafas untuk pergi dengan hubungan yang lebih penting, dengan keputusan zon pengambilan dan penurunan yang lebih luas. Sebilangan besar persekitaran kerja sewa kereta AS yang luar biasa mempunyai situasi kerja di seluruh Eropah, begitu juga dengan dua persekitaran kerja yang berpusat di Eropah, Europcar dan Sixt. Dengan hubungan ini, sekiranya anda mengalami kesulitan kenderaan, kenderaan pengganti kemungkinan akan cukup dekat.

Memilih Kereta

Bayangkan beberapa pemisah antara kenderaan sewa khas Amerika dan yang mungkin anda dapati di Eropah, di mana kenderaan jarak jauh mempunyai ruang penjelajah yang lebih sedikit, ruang troli goliath tidak dapat difahami, dan transmisi manual adalah standard. Automatik sebahagian besarnya lebih ekstrem (umumnya sekitar 50 peratus lebih banyak) dan mungkin terbuka sekiranya anda berpindah ke kenderaan yang lebih mencolok dan lebih mahal. (Dua atau tiga orang Amerika mendapati automatik menguntungkan ketika memandu di Great Britain dan Ireland, di mana ujian yang mencukupi mungkin hanya untuk memandu di sebelah kiri.) Oleh kerana jalan tindakan terhad, anda perlu menempah lebih jauh lebih awal dari jadual daripada kenderaan transmisi manual. Anda akan mendapat pengesahan automatik biasa di domain metropolitan dan terminal udara yang luar biasa.

Apabila melihat alternatif untuk membelanjakan sewa, anda akan melihat beberapa jenama yang tidak dapat disangkal (Ford, VW) – pada tahap yang sama tidak terdapat di sekitar model tanda dagangan – setanding dengan beberapa model yang lebih biasa, biasanya Opel, Fiat, Citroën, Peugeot, Renault, Škoda , dan Tempat Duduk. Lakukan langkah-langkah yang perlu untuk tidak berehat di antara model dengan tidak berhati-hati, kerana anda tidak dapat memastikan kenderaan tertentu yang anda cari, hanya model “setara”.

Saya biasanya menyewa model paling ringan dan paling fungsional dengan gerakan tongkat – untuk mengetepikan wang tunai, bagaimanapun kerana kenderaan yang lebih terkenal tidak serba boleh di jalan-jalan yang berliku-liku di Eropah. Sekiranya terdapat beberapa orang dewasa yang melakukan pelayaran, hal itu akan disahkan apabila semua yang dikatakan selesai disahkan, dengan sedikit memperhatikan semua masalah untuk berpindah ke kelas kenderaan yang lebih terkenal.

Mendapatkan Pilihan (dan Drop-Off) Tempat dan Masa

Sangat sesuai dan tidak menjengkelkan untuk memulakan pengalaman mendorong anda dari zon metropolitan yang sangat besar, jadi cubalah menjauhkan kenderaan anda dari tunjuk perasaan asas. Keadaan yang mengejutkan untuk perjalanan ke England adalah memulakan (tanpa kenderaan) di kota Bath yang lebih kecil, menyewa kenderaan ketika meninggalkan Bath, meneliti Britain ketika pemanduan anda melonggarkan, kemudian menurunkan kenderaan di York dan membawa kereta api ke London , di mana anda boleh bergantung pada struktur pengangkutan terbuka yang indah. Dengan cara itu anda akan menjemput tiga hentian bandar asas pada rancangan England anda – di mana perkara terbalik yang anda perlukan adalah kenderaan – tanpa membayarnya.

Dengan mempertimbangkan segala-galanya, berhati-hatilah dengan potensi membawa kenderaan anda dalam organisasi yang sederhana – pejabat kejiranan kecil kemungkinan besar mempunyai pasukan yang rendah hati. Berusahalah untuk tidak merancang untuk mendapatkan atau menurunkan kenderaan anda dalam organisasi yang sederhana pada malam Sabtu, Ahad, atau kesempatan, ketika situasi kerja mungkin akan ditutup (berdekatan dengan stesen stesen dan zon terminal udara).

Mendapatkan kenderaan di terminal udara atau stesen kereta api bandar lebih mahal daripada mendapatkannya di pusat bandar. (Kos terminal udara / stesen kereta api hanya berlaku untuk jemputan anda, bukan turun.) Sekiranya anda tidak perlu duduk dengan kenderaan mengikut penampilan anda, teliti sewa yang lebih sederhana dengan kos pengambilan di pusat bandar. Walau apa pun, pengambilan terminal udara atau stesen kereta api bahkan sekarang boleh didorong, walaupun terdapat banyak masalah; berbeza di sekitar kawasan sewa mempunyai waktu yang lebih pendek (dan mungkin ditutup pada awal petang) atau diminta di labirin jalan yang terkurung. Selain memikirkan lalu lintas – mungkin lebih sukar untuk pergi dari terminal udara atau stesen kereta api daripada struktur berhenti di pusat tumpuan bandar. Sebelum memilih zon sewaan, temui panduan. Beberapa persekitaran kerja sewa akan jatuh