Berniaga Kereta Sewa

Petunjuk demi sedikit untuk MULAKAN PERNIAGAAN SEWA KERETA

Perniagaan penyewaan kenderaan menyewa kenderaan dengan kos langkah demi langkah dan langkah demi langkah sederhana. Skop pelbagai perjumpaan yang bersemangat mengenai penyewaan kenderaan. Pelanggan biasa menyertai pelayaran perniagaan dan hiburan, mereka yang kenderaannya digunakan untuk dan persatuan.

Pahami cara memulakan Perniagaan Sewa Kereta anda sendiri dan adakah ini adalah keputusan yang sesuai untuk anda.

kereta sewa kl

Mulakan perniagaan penyewaan kenderaan dengan mengikuti kaedah berikut:

Anda telah menemui pemikiran perniagaan yang ideal, dan sekarang anda sudah bersedia untuk membuat langkah yang menyertainya. Terdapat sesuatu yang berbeza sama sekali untuk memulakan perniagaan daripada hanya memilihnya dengan negara. Kami telah mengumpulkan manual penting ini untuk memulakan perniagaan penyewaan kenderaan anda. Kaedah ini akan memastikan bahawa perniagaan baru anda umumnya disusun, dipilih dengan sesuai dan benar-benar dipercayai.

Tahap 1: Rancang Perniagaan anda

Rancangan permainan yang masuk akal penting untuk kemajuan sebagai perniagaan yang berwawasan. Ini akan membantu anda menggambarkan perincian perniagaan kereta sewa kl anda dan mencari beberapa pertanyaan. Beberapa subjek besar yang perlu dipertimbangkan adalah:

1. Apakah perbelanjaan permulaan dan pendahuluan?

2. Siapa pasaran sasaran anda?

3. Berapa banyak anda mempunyai pilihan untuk mengenakan bayaran kepada pelanggan?

4. Apa yang akan anda namakan perniagaan anda?

Apakah perbelanjaan yang berkaitan dengan membuka perniagaan penyewaan kenderaan?

Perniagaan ini memerlukan kekuatan tentera laut, pejabat, PC, pencetak, Internet cepat, sebahagian dari kos pemejalan, insurans untuk perniagaan dan kereta, instrumen penopang kenderaan, sistem kamera litar tutup, kompensasi / pembayaran gaji delegasi, dan memajukan usaha.

Berapakah perbelanjaan yang tetap untuk perniagaan penyewaan kenderaan?

Kos pendahuluan menggabungkan pampasan / kadar bayaran ejen, utiliti, keselamatan, pengembangan kenderaan baru ke angkatan laut, mengubah armada, sewa pejabat / meninggalkan wilayah, Internet cepat, kemajuan, dan pemeliharaan laman web. Perwakilan tahap yang paling tidak signifikan akan membuat beberapa tempat dalam skop $ 8 dan $ 12 secara konsisten. Seorang profesional di tempat akan mengatur pampasan di beberapa tempat dalam lingkungan $ 35,000 dan $ 70,000. Selamat maju jaya yang sudah bersedia dan dia akan memerlukan imbuhan setiap tahun dari $ 30,000 hingga $ 65,000. Kadar pampasan yang setara dikenakan untuk akauntan dan pihak berkuasa laman web. Insurans penting untuk menjamin perniagaan anda sama seperti kenderaan. Pelan perbelanjaan pada bila-bila masa $ 500 hingga $ 1,000 secara konsisten untuk perbelanjaan ini.

Siapa pasaran sasaran?

Pelanggan yang ideal adalah perniagaan yang memerlukan penyewaan kenderaan yang berbeza untuk perwakilan. Persona pelanggan lain yang ideal adalah urusan sosial para pengembara perniagaan yang ingin menghabiskan banyak wang untuk menyewa kenderaan ketika berada jauh dari rumah.

Bagaimana perniagaan sewa kenderaan memperoleh wang?

Perniagaan penyewaan kenderaan memperoleh wang dengan menyewa kenderaan kepada orang yang memerlukan teknik pengangkutan semasa jauh dari rumah, untuk melupakan perjalanan atau sebagai pengganti kenderaan yang sedang diperbaiki.

Berapakah jumlah yang anda mempunyai pilihan untuk mengenakan bayaran kepada pelanggan?

Harga untuk kereta sewa kl kenderaan berbeza mengikut idea kenderaan dan wilayah. Semua perkara yang dipertimbangkan, penyelesaian sewa kenderaan yang rendah, misalnya, Nissan Versa, berharga sekitar $ 35 hingga $ 50 secara konsisten. Penyewaan kenderaan kelas atas seperti Mercedes-Benz atau Lexus akan meningkat dari $ 100 hingga $ 200 atau lebih banyak lagi secara konsisten.

Apa kelebihan keuntungan yang boleh dibuat oleh perniagaan penyewaan kenderaan?

Perniagaan penyewaan kenderaan anda dapat memperoleh sejumlah wang tunai jika anda memiliki zon ideal, armada kenderaan yang berbeza-beza, dan harga asli. Adalah mungkin untuk menghasilkan $ 50,000 hingga $ 100,000 dalam beberapa tahun utama. Teruskan membina perniagaan anda dan pada akhirnya anda akan muncul pada pertengahan enam angka. Bangun di seluruh wilayah sama seperti negara dan perniagaan penyewaan kenderaan anda dapat menghasilkan banyak dolar secara konsisten.